Διεθνή

Αυστραλέζα δύτης νεκρή από επίθεση μεγάλου καρχαρία

puobjtus.jpg

Αυστραλέζα δύτης έχασε τη ζωή της έπειτα από επίθεση μεγάλου καρχαρία χθες, αυξάνοντας έτσι σε δύο τους θανάτους από επίθεση καρχαρία σε λιγότερο από μία εβδομάδα στα ανοικτά των ακτών της δυτικής Αυστραλίας.

Η 60χρονη γυναίκα ήταν μαζί με τον 43χρονο δύτη συνοδό της σε σημείο κατάδυσης στ’ ανοικτά των ακτών του Μίνταρι, περίπου 40 χλμ. βόρεια του Περθ, όταν δέχθηκε επίθεση από τον καρχαρία, το μήκος του οποίου πρέπει να ξεπερνούσε τα πέντε μέτρα.

«Περίπου δύο χιλιόμετρα ανοικτά της μαρίνας, εδώ πίσω μου στο Μίνταρι, μεταξύ ενός και τριών μιλίων στην περιοχή των υφάλων, ένας άνδρας και μια γυναίκα έκαναν κατάδυση όταν η γυναίκα δέχθηκε επίθεση από καρχαρία», ανακοίνωσε ο επιθεωρητής της αστυνομίας Ντάνι Μάλιγκαν.

Τρεις ψαράδες διέσωσαν τον δύτη και περισυνέλλεξαν το άψυχο σώμα της γυναίκας.

«Η άλλη βάρκα που ήταν στο νερό είχε μήκος πέντε μέτρων και είπαν ότι ο καρχαρίας είχε μεγαλύτερο μήκος από τη βάρκα τους», πρόσθεσε ο Μάλιγκαν.

Το περιστατικό σημειώθηκε μετά τον θάνατο την Παρασκευή στο νοσοκομείο του αυστραλού σέρφερ Μπεν Γκέρινγκ.

Ο 29χρονος έκανε σερφ νοτίως του Περθ την περασμένη Τρίτη, όταν τον δάγκωσε στο δεξί του πόδι ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας μήκους τουλάχιστον τριών μέτρων.

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top