Ελλάδα

Βγενόπουλος: Καμία υπόθεση δεν εκκρεμεί εναντίον μου σε Ελλάδα και Κύπρο

andreas%20bgenopoulos%2011.medium.jpg

Στην αντεπίθεση περνάει ο Ανδρέας Βγενόπουλος σχετικά με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν υπόδικο σε σχέση με την υπόθεση της Λαϊκής. Ο κ. Βγενόπουλος κάνει λόγο για «ενορχηστρωτές λάσπης που είναι υπόδικοι για βαρύτατα ποινικά αδικήματα και προσπαθούν να είναι αρεστοί σε διάφορα κέντρα εξουσίας»

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωσή του:

«Η αλήθεια για τις πρόσφατες συκοφαντίες εναντίον μου

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες γίνεται συντονισμένη προσπάθεια από τα γνωστά “δημοσιογραφικά” κέντρα να εμφανισθώ ως υπόδικος ή ότι θα ανακριθώ σε σχέση με την “υπόθεση της Λαϊκής”, παραπέμποντας σε δήθεν σοβαρές υποθέσεις.

Η αλήθεια είναι ότι καμία υπόθεση δεν εκκρεμεί εναντίον μου είτε στην Ελλάδα είτε στην Κύπρο και έχω απλώς κληθεί να καταθέσω, μεταξύ διαφόρων άλλων στελεχών, για την ακριβή ή μη απεικόνιση των Ελληνικών ομολόγων στα Ενημερωτικά Δελτία της τράπεζας κατά τα έτη 2010 και 2011 (!). Να σημειωθεί ότι αυτά τα Δελτία ετοιμάσθηκαν από εξωτερικούς συμβούλους και τις υπηρεσίες της Τράπεζας και είχαν εγκριθεί από την Κυπριακή Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, συνεπώς η υπόθεση είναι διαδικαστική. Αντίθετα για όλες τις υποθέσεις της Λαϊκής για τις οποίες δήθεν κατηγορούμαι και επί της ουσίας δυσφημίζομαι επί έτη έχουν εκδοθεί αποφάσεις αρχειοθέτησης, διότι δεν προέκυψαν ούτε καν ενδείξεις τέλεσης ποινικών αδικημάτων.

Είναι αξιοσημείωτο ότι οι ενορχηστρωτές αυτής της λάσπης εναντίον μου είναι υπόδικοι για βαρύτατα ποινικά αδικήματα και προσπαθούν να είναι αρεστοί σε διάφορα κέντρα εξουσίας ελπίζοντας ότι έτσι θα αποφύγουν τις συνέπειες των πράξεών τους».

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top