Ελλάδα

Βόλος: Μόλις τον άφησαν ελεύθερο, έκλεψε πάλι αυτοκίνητο!

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Το περασμένο Σάββατο είχε συλληφθεί επειδή αποπειράθηκε να κλέψει το αυτοκίνητο ενός 77χρονου στο Βόλο αλλά, παρ’ όλο που εισαγγελέας και ανακριτής του χαρίστηκαν αφήνοντάς τον ελεύθερο, μυαλό δεν φαίνεται να έβαλε ο 37χρονος δράστης που έκανε ξανά τα ίδια τα ξημερώματα της Κυριακής!

Όταν είδε έναν 44χρονο οδηγό να βγαίνει από το Ι.Χ. αυτοκίνητό του στη Νέα Ιωνία για να αγοράσει κάτι αφήνοντας τον κινητήρα αναμμένο, μπήκε σαν κύριος μέσα και πάτησε γκάζι! Ο ιδιοκτήτης του οχήματος ειδοποίησε την Αστυνομία και το αυτοκίνητο εντοπίστηκε πριν απομακρυνθεί. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας το καταδίωξαν, αλλά το έχασαν και το εντόπισαν ξανά σε ένα πρατήριο καυσίμων.

Όμως, ο δράστης κατάφερε πάλι να τους ξεφύγει και να εγκαταλείψει το όχημα στον περιφερειακό της Λάρισας, όπου εξαφανίστηκε. Ωστόσο, οι αστυνομικοί εξακρίβωσαν από τα αποτυπώματα που άφησε ότι ήταν ο 37χρονος που είχε συλληφθεί και το Σάββατο για κλοπή οχήματος μαζί με έναν 31χρονο και τον αναζητούν παντού. Σε βάρος του σχηματίστηκε νέα δικογραφία για κλοπή οχήματος.

*** Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προσπαθούν να εξακριβώσουν πού χρησιμοποιήθηκε ένα όχημα τύπου «κλούβας» το οποίο εκλάπη μαζί με τον επαγγελματικό εξοπλισμό συνεργείου καθαρισμού που είχε μέσα, από ένα δρόμο του Αγρινίου όπου ήταν σταθμευμένο τα ξημερώματα της Παρασκευής. Νωρίς το πρωί της Δευτέρας, το βαν βρέθηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Μεσολογγίου εγκαταλελειμμένο στην περιοχή του Αιτωλικού χωρίς να έχει κλαπεί κάτι από μέσα. Η Σήμανση πήρε αποτυπώματα και η έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top