Πολιτική

«Βόμβα» Φωτίου για την «Αυγή» – Διαψεύδει την υπουργό η εφημερίδα

550_334_388285.jpg

Στο πρωτοσέλιδο της «Αυγής» σχετικά με τη διάταξη για τις offshore αναφέρθηκε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, υποστηρίζοντας πως η εφημερίδα «ήξερε ότι η κυβέρνηση ετοίμαζε αυτή την τροπολογία».

Μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη, ερωτηθείσα εάν θεωρεί ότι η «Αυγή» πίεσε την κυβέρνηση, η κ. Φωτίου απάντησε: «Η “Αυγή” δημιούργησε το πρόβλημα ή ήξερε τη λύση του προβλήματος; Εσείς τι φαντάζεστε;».

«Εγώ λοιπόν λέω, ότι η “Αυγή” ακριβώς με όλη αυτή την ιστορία, ήξερε ότι η κυβέρνηση ετοίμαζε αυτή την τροπολογία» πρόσθεσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Η κ. Φωτίου υποστήριξε πως ούτε με την πρώτη τροπολογία επιτρεπόταν να βρίσκονται πολιτικά πρόσωπα σε offshore εταιρείες στις οποίες δεν μπορεί να έχει πρόσβαση η ΕΕ.

Ακούστε το ηχητικό

Διαψεύδουν οι δημοσιογράφοι της «Αυγής»

Αμέσως μετά το τέλος της συνέντευξης της κ. Φωτίου στον Realfm, οι δημοσιογράφοι της «Αυγής» επικοινώνησαν με τον Νίκο Στραβελάκη, στον οποίο μετέφεραν ότι διαψεύδουν την υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης και ότι δεν ήξεραν και δεν είχαν καμία πληροφόρηση σχετικά με την τροπολογία για τις offshore.

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top