Ελλάδα

Βούλγαροι ψώνιζαν με πλαστά χαρτονομίσματα

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Ήρθαν από την πατρίδα τους στην Ορεστιάδα για να κάνουν τα ψώνια τους δυο νεαροί Βούλγαροι, αλλά δεν ήθελαν να… ξοδευτούν! Γι’ αυτό, παραχάραξαν χαρτονομίσματα των 100 ευρώ και άρχισαν να αγοράζουν μικροπράγματα από τα μαγαζιά της πόλης εισπράττοντας τα ρέστα, φυσικά σε γνήσια ευρώ!

Μετά από καταγγελία, οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. ξεκίνησαν έρευνες και εντόπισαν τους δύο αλλοδαπούς ηλικίας 20 και 19 χρόνων να κινούνται με το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους. Τους ακινητοποίησαν, ερεύνησαν το όχημα και βρήκαν μέσα 19 πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ, ένα μαχαίρι με λάμα μήκους οκτώ εκατοστών, ένα κλομπ, μια κουκούλα full face και 193 ευρώ.

Οι δυο Βούλγαροι συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου προέκυψε ότι νωρίτερα κατάφεραν να εξαπατήσουν τους ιδιοκτήτες δύο επιχειρήσεων στην πόλη πληρώνοντας με πλαστά χαρτονομίσματα. Το αυτοκίνητό τους κατασχέθηκε και  οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας που τους άσκησε δίωξη για παραχάραξη, κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων, απάτη και παράβαση του νόμου περί όπλων. 

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top