Αθλητισμός

Χάκετ: «Ένιωσα ανατριχίλα όταν είδα το μπάνερ του πρωταθλητή»

%CE%9F%CE%9B%CE%A5%CE%9C%CE%A0%CE%99%CE%

Τα συναισθήματα του για τα όσα έζησε στη χθεσινή απονομή του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ αλλά και γενικότερα στον Ολυμπιακό περιέγραψε στο sport-fm.gr ο Ντάνιελ Χάκετ. Χάκετ:

«Ένιωσα ανατριχίλα όταν είδα το μπάνερ του πρωταθλητή στην οροφή», λέει στη συνέντευξή του στον Νίκο Ζέρβα και συμπληρώνει: «Ονειρεύτηκα στιγμές σαν κι αυτές αλλά το να τις ζω είναι κάτι το διαφορετικό», τόνισε.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ντάνιελ Χάκετ στο sport-fm.gr και τον Νίκο Ζέρβα:

-Όταν υπέγραψες συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι μπορούσες να φανταστείς πως θα ζήσεις στιγμές σαν και αυτές:

«Ναι, ονειρεύτηκα στιγμές σαν και αυτές αλλά το να το ζεις είναι κάτι το διαφορετικό. Είναι πραγματικά φανταστικό. Είναι θαυμάσιο».

-Είχες επιτυχίες και στην Ιταλία αλλά φαντάζομαι εδώ οι αντιδράσεις των οπαδών είναι διαφορετικές:

«Ναι, είναι διαφορετικό. Το πάθος, η αγάπη, η αφοσίωση που δείχνουν στον Ολυμπιακό είναι κάτι το μοναδικό σε όλη την Ευρώπη. Και εμείς που είμαστε εδώ είμαστε τυχεροί. Παίζουμε μπάσκετ, ένα άθλημα, κάτι που μας αρέσει πολύ και το να εισπράττουμε τόση αγάπη από τον κόσμο είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα».

-Είσαι μέλος μιας ομάδας που κατέκτησε το δεύτερο πρωτάθλημα σειρά κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά μετά από χρόνια:

«Ένιωσα ανατριχίλα βλέποντας το μπάνερ του πρωταθλητή επάνω στην οροφή. Έχω μια κόρη και όταν θα μεγαλώσει θα μπορέσω να τη φέρω εδώ. Να της δείξω αυτό, να της μιλήσω για την Αθήνα, το μπάσκετ, τον Ολυμπιακό γιατί αυτό θα είναι εκεί για πάντα, για όλη μου τη ζωή».

-εάν θα μείνει στον Ολυμπιακό:

«Ναι φυσικά στον Ολυμπιακό. Σίγουρα».

Πηγή: sport-fm.gr

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top