Ελλάδα

Χάρρυ Κλυνν: Μας λείπει το παιδί μας, μας λείπει όσο τίποτα σε αυτόν τον κόσμο

harryklunn_anekdoto.medium.jpg

Για τις δύσκολες ώρες που βιώνουν μετά τον χαμό του αγαπημένου τους γιου Νίκου Τριανταφυλλίδη, μιλούν οι γονείς του. Ο γνωστός ηθοποιός Χάρρυ Κλύνν και η σύζυγος του προσπαθούν ακόμη να συνειδητοποιήσουν ότι ο γιος τους δεν υπάρχει πια στη ζωή.

Σε συνέντευξη τους στην εφημερίδα Freddo ο Χάρρυ Κλυνν ανέφερε: «Μας λείπει το παιδί μας. Μας λείπει όσο τίποτα σε αυτόν τον κόσμο! Προσπαθούμε να σταθούμε στα πόδια μας».

«Ότι και να σας πω για τον γιόκα μου είναι λίγο. Είμαι τόσο πικραμένη που δεν μπορώ να προφέρω ούτε το όνομά του. Έφυγε ο άγγελός μας», λέει η μητέρα του Χαρίκλεια.

«Όχι απλά μας λείπει ο Νίκος, αλλά με τη σκέψη του κοιμόμαστε και ξυπνάμε. Νομίζουμε απλώς πως είναι ψέμα. Παραμύθι. Αισθάνομαι πως θα ανοίξει η πόρτα και θα μπει εκείνος. Ότι και να σας πω είναι λίγο. Ούτε κατά διάνοια το σκεφτόμασταν. Εντελώς αναπάντεχο και ξαφνικό γεγονός. Μέσα σε 6 μήνες τον έφαγε. Από τον Σεπτέμβρη μέχρι σήμερα. Δεν πήραμε χαμπάρι ότι θα έφευγε έτσι. Ξαφνικά», πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός.

«Δύσκολα επουλώνονται τέτοιες πληγές. απλώς, εμείς οι Πόντιοι έχουμε δύναμη ψυχής. Θα αντέξουμε. Θα το ξεπεράσουμε. Χρειάζεται χρόνος όμως. Αυτές τις μέρες φτιάχνω το μνημείο του γιου μου. Όπως του αξίζει, γιατί ήταν σπουδαίο παιδί»,συμπλήρωσε.

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top