Ελλάδα

Χορηγική συνεργασία της GREEN Α.Ε. με την ΠΑΕ ΑΕΚ

aek.medium.jpg

Η GREEN Α.Ε. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με την ΠΑΕ ΑΕΚ. Η εταιρεία μας θα αποτελέσει Επίσημο Προμηθευτή της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017.

Με αφορμή την συνεργασία, ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ κος Νίκος Καραούζας δήλωσε: «Καλωσορίζουμε  με ιδιαίτερη χαρά στη χορηγική μας οικογένεια την GREEN, μια από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, και προσβλέπουμε σε μια συνεργασία με αμοιβαία οφέλη αλλά και σημαντικές παροχές στους φιλάθλους μας. Τις επόμενες ημέρες θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες».

Ο Εμπορικός Διευθυντής της GREEN κος. Βασίλης Πάκας από την πλευρά του δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη νέα συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΚ. Η GREEN στηρίζει μια ομάδα ανταγωνιστική, που θέτει υψηλούς στόχους και τους επιτυγχάνει. Τα οφέλη από μια τέτοια συνεργασία θα είναι σημαντικά και για τα δύο μέρη αλλά και για τους φιλάθλους της ομάδας. Ευχόμαστε καλή αρχή και καλή επιτυχία στην ομάδα για τη νέα σεζόν».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top