Πολιτική

Χρυσοβελώνη: Όλη η πολιτική της κυβέρνησης είναι να ανακουφίσουμε τους οικονομικά αδύνατους

2485587.jpg

Η προστασία των οικονομικά αδύναμων και η δίκαιη κατανομή των βαρών, αλλά και του πλούτου που θα παραχθεί από την αναπτυξιακή στροφή της ελληνικής οικονομίας, θα καθορίσουν το κυβερνητικό έργο το επόμενο διάστημα είπε η υφυπουργός Μεταφορών Υποδομών και Δικτύων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9fm.

«Όλη η πολιτική αυτής της κυβέρνησης, λόγω και των δύσκολων μέτρων που αναγκαστήκαμε να πάρουμε, είναι να ανακουφίσουμε τους οικονομικά αδύνατους και να μπορέσουμε να κάνουμε μια όσο πιο δίκαιη κατανομή των βαρών» επισήμανε η κ. Χρυσοβελώνη. Πρόσθεσε ότι το πλεόνασμα του 0,7% που κατέγραψε η ελληνική οικονομία θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί και για ανακούφιση των ευπαθών κοινωνικά ομάδων.

Απαντώντας στα όσα καταγγέλλει η αντιπολίτευση για τα αποτελέσματα της συμφωνίας με τους δανειστές, η υφυπουργός είπε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ δεν κατάφερε να κλείσει τη συμφωνία και δρομολόγησε πρόωρες εκλογές, ενώ ανέφερε ότι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα οφείλονται, σε πολύ μεγάλο βαθμό, στις λανθασμένες πολιτικές των τελευταίων 40 ετών, που ακολούθησαν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ.

Στο ερώτημα έως πότε η κυβέρνηση θα μπορεί να επικαλείται το παραπάνω επιχείρημα, η κ. Χρυσοβελώνη σημείωσε ότι η σημερινή κυβέρνηση θα ολοκληρώσει την τετραετία και προέβλεψε ότι στις βουλευτές εκλογές -που, όπως είπε, θα γίνουν κανονικά το 2019- οι πολίτες θα επικροτήσουν το έργο της και το αποτέλεσμα θα είναι και πάλι θετικό.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top