Ελλάδα

Δέκα υποτροφίες στο Κέντρο για Χαρισματικά Ταλαντούχα Παιδιά/CTY Greece

lidl000.jpg

Η εταιρία Henkel με τα  αγαπημένα σας προϊόντα Palette, Syoss, Fa και Theramed σε συνεργασία με τη Lidl Hellas, προσφέρουν 10 υποτροφίες στο Κέντρο για Χαρισματικά Ταλαντούχα Παιδιά/ CTY Greece του Κολλεγίου Ανατόλια σε μαθητές με εξαιρετικές ακαδημαϊκές ικανότητες, αλλά με περιορισμένα οικονομικά μέσα.

Το πρώτο και μοναδικό στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη Κέντρο για Χαρισματικά – Ταλαντούχα Παιδιά προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα μέσα από καινοτόμες και πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας σε παιδιά από Β΄ Δημοτικού έως και Α΄ Λυκείου με στόχο να αναπτύξουν τις ικανότητές τους στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Στο πλαίσιο αυτό, το CTY Greece προσφέρει δύο θερινά εκπαιδευτικά προγράμματα  στη Θεσσαλονίκη, στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Ανατόλια, και ένα θερινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για πρώτη φορά φέτος στην Αθήνα.

Στηρίζουμε το πρωτοποριακό Κέντρο για Χαρισματικά – Ταλαντούχα Παιδιά του Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια – Center for Talented Youth Greece δίνοντας στα παιδιά την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις ακαδημαϊκές τους δυνατότητες, να ικανοποιήσουν την περιέργειά τους και να γίνουν μέλη μίας ξεχωριστής κοινωνίας μαθητών.

lidl1.jpg

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top