Ελλάδα

Δεν φέρει ίχνη σύγκρουσης η Cayenne του Μαυρίκου

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Από τις φωτογραφίες φαίνεται πως το αυτοκίνητο της συζύγου του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου μέσα στο οποίο φαίνεται να βρήκε τραγικό θάνατο ο εμπλεκόμενος στην υπόθεση των «δημοσιογράφων»- εκβιαστών δεν φέρει ίχνη σύγκρουσης, τουλάχιστον σφοδρής που να δικαιολογεί την ανάφλεξη εξαιτίας της.

Το όχημα είναι μεν κατεστραμμένο από τη φωτιά, αλλά έχουν καεί (όπως είναι φυσικό) όλα τα πλαστικά μέρη όπως προφυλακτήρας, ποδιές κτλ, αλλά το υπόλοιπο αμάξωμα δεν φαίνεται παραμορφωμένο από σύγκρουση.

Το γεγονός αυτό ωθεί τις ανακριτικές αρχές να αναζητήσουν αλλού (πέραν της σύγκρουσης δηλαδή) τα αίτια της ανάφλεξης, η οποία ήταν και ξαφνική όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας της Αττικής Οδού.

Οι κάμερες δείχνουν το αυτοκίνητο να κινείται κανονικά στην αριοστερή λωρίδα κυκλοφορίας, να σταματά ξαφνικά και αμέσως μετά να τυλίγεται στις φλόγες.
Ο οδηγός φαίνεται πως εγκλωβίστηκε μέσα σε αυτό και δεν μπόρεσε να βγει με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί.
Ωστόσο ερωτηματικά δημιουργεί το γεγονός, γιατί ο οδηγός αφού είδε πως δεν μπορεί να βγει από την αριστερή πόρτα, δεν επιχείρησε να βγει από τη δεξιά, αλλά παρέμεινε μέσα σε αυτό.
Η μόνη λογική απάντηση είναι να πανικοβλήθηκε και στο μεταξύ από τις αναθυμιάσεις να έχασε τις αισθήσεις του.

Η Αστυνομία αναζητά μέσα από τις κάμερες διαχείρισης της κυκλοφορίας του οδηγούς που εκείνη την ώρα εκινούνται παράλληλα ή κοντά με το όχημα του Μαυρίκου για να συλλέξει περισσότερα στοιχεία, ενώ το αυτοκινητο έχει μεταφερθεί στα εργαστηρια της ΕΛ.ΑΣ. για να ερευνηθεί εξονυχιστικά.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top