Πολιτική

Διαδοχικές επισκέψεις Μάρδα σε Ισραήλ, Ρωσία και Κίνα

550_334_496331.jpg

Σειρά επισκέψεων στο Ισραήλ, τη Ρωσία και την Κίνα θα πραγματοποιήσει από αύριο μέχρι τις 6 Ιουλίου ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις, Δημήτρης Μάρδας.

Από αύριο έως την Πέμπτη ο Δ. Μάρδας θα συναντηθεί στο Ισραήλ με αξιωματούχους της ισραηλινής κυβέρνησης, καθώς και με εκπροσώπους ισραηλινών φορέων που σχετίζονται με τον κατασκευαστικό κλάδο. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, βασικό αντικείμενο των συναντήσεων θα αποτελέσει η ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδος – Ισραήλ στον τομέα των υποδομών και κατασκευών.

Αμέσως μετά ο κ. Μάρδας θα μεταβεί στη Ρωσία, όπου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην 34η Υπουργική Σύνοδο του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ), που θα πραγματοποιηθεί στο Σότσι την 1η Ιουλίου, με κύριο αντικείμενο συζήτησης τις πρωτοβουλίες μεταρρύθμισης του οργανισμού. Η σύνοδος αυτή σηματοδοτεί τη λήξη της ρωσικής προεδρίας στον ΟΣΕΠ.

Στη συνέχεια ο υφυπουργός Εξωτερικών θα συμμετάσχει στην κυβερνητική αποστολή που θα συνοδεύσει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κατά την επίσκεψή του στην Κίνα, μεταξύ 2-6 Ιουλίου 2016.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top