Ελλάδα

Διανομή προϊόντων στο Ηράκλειο Κρήτης

2348360.jpg

Ξεκινά η τρίτη διανομή προϊόντων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Κρήτης.

Σε αυτό το πλαίσιο, θα πραγματοποιηθεί αποστολή προϊόντων στις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Κρήτης, την Τρίτη 28 Ιουνίου και την Τετάρτη 29 Ιουνίου, προκειμένου να τα διαθέσουν στους φορείς που συμμετέχουν στην Κοινωνική Σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης.

Ωφελούμενοι του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής είναι οι τελικοί δικαιούχοι που έχουν υποβάλει αίτηση μέσω ΗΔΙΚΑ, οι οποίοι θα ενημερωθούν για την ημερομηνία διανομής των προϊόντων από τους φορείς-εταίρους που θα τα παραλάβουν.

Οι ωφελούμενοι δικαιούχοι του Προγράμματος θα παραλάβουν τα προϊόντα από τα σημεία διανομής των φορέων που έχουν καταταγεί και θα ειδοποιηθούν από τους δήμους και τους φορείς-εταίρους με ατομικό μήνυμα ή τηλεφώνημα. Τα προϊόντα που πρόκειται να διανεμηθούν πάνες, φασόλια, φακές, ζάχαρη, μακαρόνια, πελτές, υγρό πιάτων, υγρό γενικής χρήσης, σαμπουάν και φέτα.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top