Ελλάδα

Διαψεύδει ο πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ την παρέμβαση σε πίνακα κατάταξης υποψηφίων

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Αβάσιμη και ψευδή χαρακτηρίζει το ΔΣ του ΟΚΑΝΑ την καταγγελία του Συλλόγου των Εργαζομένων για παρέμβαση της διοίκησης σε πίνακα κατάταξης υποψηφίων που είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση δύο επαγγελματιών υγείας από τον Οργανισμό.
 
«Θεωρούμε ότι η εξέταση ενστάσεων για δύο θέσεις με δελτίο παροχής υπηρεσιών επιβάλλεται στα πλαίσια της διαφάνειας και της αξιοκρατίας που πρέπει να διέπουν τις διαδικασίες του Ο.ΚΑ.ΝΑ» είναι η εξήγηση που δίνει μέσω ανακοίνωσης ο πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ, κ. Ευάγγελος Καφετζόπουλος.
 
Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΔΣ του ΟΚΑΝΑ καταλογίζει ψεύδη στον Σύλλογο Εργαζομένων  διότι όπως λέει «δεν συντρέχει «απόλυση» εργαζομένων εφόσον απασχολούνταν και αμείβονταν με δελτίο παροχής υπηρεσιών»!
 
Χαρακτηρίζει επίσης τις κινήσεις του Συλλόγου «εν θερμώ και υπερβολικές» καθώς  δεν έχει ολοκληρωθεί καμία διαδικασία. Επιπλέον, βλέπει άλλα κίνητρα στις αποφάσεις του Συλλόγου και δηλώνει πως «προκαλεί έκπληξη η χρονική στιγμή που γίνονται αυτές οι κινητοποιήσεις, με δεδομένη την πρόσφατη εκλογή νέου Γενικού Διευθυντή και την έναρξη σε λίγες ημέρες νέων δομών για την απορρόφηση της λίστας». 

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top