Ελλάδα

Διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει η Μαριέττα Γιαννάκου

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός» η πρώην υπουργός και ευρωβουλευτής της ΝΔ κυρία Μαριέττα Γιαννάκου.
 
Δέκα ημέρες έπειτα από το έμφραγμα που υπέστη και την αγγειοπλαστική στην οποία υποβλήθηκε, η 64χρονη πολιτικός συνεχίζει να δίνει έναν πολύ δύσκολο αγώνα μέσα στην Εντατική, παρά τη χαραμάδα αισιοδοξίας που άνοιξε για λίγο η βελτίωση των συμπτωμάτων της λοίμωξης που την ταλαιπωρούσε.
 
Η ασθενής μετά την αγγειοπλαστική εισήχθη στη ΜΕΘ κυρίως για την υποστήριξη του αναπνευστικού της συστήματος που ήταν πολύ επιβαρυμένο – και λόγω του καρδιακού επεισοδίου και λόγου του χρόνιου πνευμονολογικού προβλήματος που αντιμετωπίζει. Εμφάνισε σύντομα πυρετό, σημάδι δυνατής λοίμωξης, που υποχώρησε την περασμένη Παρασκευή. Ωστόσο, η γενική εικόνα της δεν παρουσιάζει βελτίωση. 

Η κυρία Γιαννάκου είχε αντιμετωπίσει άλλη μια μεγάλη περιπέτεια υγείας πριν από οκτώ χρόνια καθώς είχε υποστεί και πάλι έμφραγμα ενώ είχε υποβληθεί και σε ακρωτηριασμό του κάτω άκρου της λόγω επιπλοκών του σακχαρώδου διαβήτη από τον οποίο έπασχε.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top