Αυτοκίνητο

Διατήρησε το Yaris για πολλά χρόνια ακόμα

yaris.jpg

H Τoyota Ελλάς προκειμένου να βρίσκεται συνεχώς μπροστά από τα δεδομένα και απαιτήσεις της εποχής, ανέπτυξε για τον μήνα Ιούνιο την καμπάνια, «Yaris1999» για τους ιδιοκτήτες μοντέλων Yaris, ετών παραγωγής από 1999 ως 2005.

Η επικοινωνία της καμπάνιας «Yaris1999» γίνεται διαδικτυακά, με στόχο οι ιδιοκτήτες των οχημάτων αυτών να συντηρήσουν το Yaris τους άμεσα, αποτελεσματικά και με χαμηλό κόστος.

Η διαδικασία αυτή γίνεται με έναν απλό και γρήγορο τρόπο: κάνοντας «κλικ» πάνω στο διαφημιστικό μήνυμα «Yaris1999» που εμφανίζεται στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας www.toyota.gr. Εκεί, οι ενδιαφερόμενοι βρίσκουν πληροφορίες για τις δυνατότητες επισκευής και συντήρησης του αυτοκινήτου τους, αλλά και το κόστος που απαιτείται.

Επίσης, κάθε ενδιαφερόμενος, μπορεί μέσα από την ιστοσελίδα, να κλείσει ραντεβού στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Τoyota για τη συντήρηση του Yaris του, ή εναλλακτικά να τηλεφωνήσει ή να επικοινωνήσει μέσω e-mail.  Η ημερομηνία λήξης της καμπάνιας είναι η 30η Ιουνίου 2016.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top