Ελλάδα

Διεθνής επιτυχία για την Flexbook

550_334_511305.jpg

 Η διεθνής επιτυχία που γνωρίζει το brand Flexbook είναι γεγονός.

Με πωλήσεις σε 19 χώρες, τα προΐόντα Flexbook βρίσκονται ήδη σε μερικά από τα καλύτερα καταστήματα του κόσμου. Έχoυν αγαπηθεί γιατί έχουν νέα πρωτότυπα χαρακτηριστικά που τα κάνουν μοναδικά αλλά και μια νέα αισθητική που αρέσει σε καταναλωτές από τόσο διαφορετικές χώρες όσο η Ελβετία και οι ΗΠΑ, η Ιρλανδία και η Αυστραλία, η Σουηδία και η Νότια Κορέα.

Όπως για κάθε τι που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, γίνονται ήδη προσπάθειες αντιγραφής από κάποιους που πιστεύουν οτι μια απλή λινόδετη ράχη μπορεί να μιμηθεί ένα προΐόν παγκόσμιας εμβέλειας που προσφέρει την κορυφαία ποιότητα μιας ιδιαίτερα εξελιγμένης τεχνολογίας βιβλιοδεσίας και έχει ελεγχθεί διεξοδικά για το αν προσφέρει αυτά που διατείνεται.

akomi.JPG

Για να διασφαλιστεί ότι ένα προΐόν είναι Flexbook θα πρέπει πάντα να φέρει το ειδικό ολόγραμμα που δηλώνει ότι είναι αυθεντικό. Τότε μόνο υπάρχει εγγύηση ότι θα κάνει χιλιάδες περισσότερα ανοίγματα από ότι τα συμβατικά σημειωματάρια, ότι θα ανοίγει 360 μοίρες χωρίς φθορά και θα έχει τη μοναδική ελαστικότητα που το διακρίνει από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί στην αγορά.

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top