Ελλάδα

Διπλό «Χρυσό» στην εταιρική υπευθυνότητα για τη WIND

windd.jpg

Με 2 βραβεία GOLD διακρίθηκε η WIND την εβδομάδα αυτή, για τις εκστρατείες που υλοποιεί στο πλαίσιο της στρατηγικής Εταιρικής Υπευθυνότητας που ξεδιπλώνεται στους άξονες Περιβάλλον – Κοινωνία – Αγορά – Εργαζόμενοι.

Συγκεκριμένα απέσπασε βραβείο Gold για τις επιδόσεις της στην εφαρμογή υπεύθυνων εταιρικών πρακτικών, βάσει του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης (CR Index) καθώς και διάκριση Best Progress Gold από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης.

Εξίσου σημαντική ήταν η διάκριση και στα Digital Media Awards 2016, όπου  απέσπασε το βραβείο GOLD στην κατηγορία Best Public Service / CSR Award για την Facebook page της ενημερωτικής εκστρατείας KIDS@SAFETY για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο από τα παιδιά.

Σχολιάζοντας τις σημαντικές αυτές διακρίσεις ο Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND, δήλωσε: «Η Εταιρική Ευθύνη είναι πυξίδα της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στη σχέση μας με την κοινωνία και να συνεισφέρουμε σε κάθε τομέα που επηρεάζουμε ως ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους τηλεπικοινωνιών στη χώρα μας».

Περισσότερες πληροφορίες για τις διοργανώσεις θα βρείτε στο www.cri.org.gr και www.digitalmediaawards.gr.

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top