Ελλάδα

Δωρεάν είσοδο για 1.500 ανέργους στην πρόβα τζενεράλε της «Αΐντας»

%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE

Χίλιες πεντακόσιες δωρεάν θέσεις στη γενική δοκιμή της όπερας «Αΐντα» του Τζουζέπε Βέρντι – της πρώτης καλοκαιρινής της παραγωγής στο Ηρώδειο – θα προσφέρει σε ανέργους την Πέμπτη 9 Ιουνίου στις 21.00, η Εθνική Λυρική Σκηνή, στο πλαίσιο της κοινωνικής της πολιτικής.

Αναλογιζόμενη την παρούσα κοινωνική κατάσταση, η ΕΛΣ προσφέρει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας, την ευκαιρία να γίνουν κοινωνοί ενός σπουδαίου έργου τέχνης, με στόχο να καταδείξει ότι η λυρική τέχνη δεν γνωρίζει κοινωνικούς αποκλεισμούς και περιορισμούς.

Με την μεγαλειώδη «Αΐντα» του Τζουζέπε Βέρντι, η Εθνική Λυρική Σκηνή ανοίγει το φετινό Φεστιβάλ Αθηνών, στις 10, 11, 12, 15 Ιουνίου 2016 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Η δημοφιλής όπερα παρουσιάζεται σε νέα παραγωγή της ΕΛΣ, από το φημισμένο Φεστιβάλ Όπερας της Ταορμίνας, σε μουσική διεύθυνση Μύρωνα Μιχαηλίδη και Ηλία Βουδούρη, σκηνοθεσία Ενρίκο Καστιλιόνε, με μια πλειάδα σπουδαίων Ελλήνων και ξένων μονωδών και με την ορχήστρα, τη χορωδία και το μπαλέτο της Λυρικής.

Η διανομή των δωρεάν εισιτηρίων για τη γενική δοκιμή, θα γίνεται με επίδειξη της κάρτας ανεργίας και του δελτίου ταυτότητας των ενδιαφερομένων, στα ταμεία του θεάτρου Ολύμπια (Ακαδημίας 59 – 61, 210 36.62.100), την Τρίτη 7 Ιουνίου από τις 14.00 έως τις 21.00 και την Τετάρτη 8 Ιουνίου από τις 10.00 π.μ. έως τις 21.00.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top