Ελλάδα

Δουλέμπορος συνελήφθη στη Σάμο

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Στη σύλληψη ενός 32χρονου αλλοδαπού διακινητή μεταναστών προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Σάμου.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συστηματικών, που πραγματοποιεί το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας.

Στην επιχείρηση δια θαλάσσης με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και από ξηράς με προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών, εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε μετά από καταδίωξη, ταχύπλοο σκάφος, ο 32χρονος αλλοδαπός χειριστής του οποίου είχε αποβιβάσει νωρίτερα έντεκα μετανάστες σε δύσβατη περιοχή νοτιοανατολικά της Σάμου.

Aμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου με τη συνδρομή αυτοδυτών και της τοπικής ομάδας διάσωσης απεγκλώβισαν τους ανωτέρω μετανάστες, ανάμεσά τους δύο (02) άνδρες, τέσσερις (04) γυναίκες και πέντε (05) παιδιά, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμένα Σάμου.

Από το Λιμεναρχείο Σάμου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω ταχύπλοο σκάφος, με το οποίο κατά το παρελθόν είχαν μεταφερθεί και άλλοι μετανάστες.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top