Διεθνή

Έγγαμος βίος, μία εικόνα πιο κοντά στην πραγματικότητα

gsiadi1.jpg

Πριν λίγες ημέρες η Alix Needham από το Σίδνεϊ πόσταρε στο Imgur έναν πίνακα, που είχε φτιάξει ο σύζυγός της για εκείνη.

Ο πίνακας έδειχνε την Alix ημίγυμνη να βουρτσίζει τα δόντια της στο μπάνιο ενώ ο σύζυγός της James Neddham καθόταν στην τουαλέτα.

«Ρώτησα τον άντρα μου εάν έχει συνειδητοποιήσει ότι ποτέ δεν ζωγραφίσει τους δυο μας μαζί. Και αυτός έφτιαξε αυτό το αριστούργημα!» έγραψε στη λεζάντα του ποστ η Alix.

Την φωτογραφία με τον πίνακα είχαν δει πάνω από 859.000 άτομα στα social media με εκατοντάδες από αυτούς να λένε ότι απεικονίζει το πώς είναι στην πραγματικότητα ο έγγαμος βίος.

Ο James Neddham, ο οποίος είναι καλλιτέχνης, είπε στην DailyMail Australia, ότι δεν περίμενε ότι το έργο του θα έχει τέτοια απήχηση και ότι καθώς πλησίαζε η 6η επέτειος του γάμου του με την Alix ένιωσε την ανάγκη να ζωγραφίσει κάτι που να αποτελεί κάτι σαν ωδή στην αγάπη. «Αφού σκέφτηκα όλα τα υπερβολικά ρομαντικά, εξιδανικευμένα πορτραίτα αγάπης που έχουν δημιουργηθεί στην ιστορία, αποφάσισα να φτιάξω έναν πίνακα που θα είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα της σύγχρονης σχέσης», είπε ο ίδιος μιλώντας στη Daily Mail Australia και πρόσθεσε: «Προσπάθησα να απεικονίσω την οικειότητα και την αγάπη, με λίγο… χιούμορ».

gsiadi2.jpg

Όσο για την απήχηση που είχε το έργο του είπε: «Φαίνεται τελικά ότι αυτό που εγώ θεωρούσα ως την παράξενη δική μας πραγματικότητα είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό. Αυτό καταλαβαίνω από την απήχηση που είχε η ανάρτηση», λέει.

gsiadi3.jpg

Και προσθέτει κάνοντας χιούμορ: «Φαίνεται τελικά ότι ο εν λόγω πίνακας έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση στο Διαδίκτυο και για άλλα θέματα, όπως για την υγιεινή στο μπάνιο, τις ηλεκτρικές συσκευές κοντά στο νερό και στο αν θα πρέπει να βγάζει κανείς το παντελόνι του ή όχι όταν κάθεται στην τουαλέτα.»

gsiadi4.jpggsiadi5.jpggsiadi6.jpg

 

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top