Πολιτική

Είκοσι χρόνια από το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου

comment-loucas-Andreas-Papandreou-turned

Αύριο συμπληρώνονται 20 χρόνια από το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου και σήμερα -αλλά και αύριο- προγραμματίζεται σειρά εκδηλώσεων.

Το ΠΑΣΟΚ, με πρωτοβουλία του ΙΣΤΑΜΕ, διοργανώνει, σήμερα το βράδυ στις 7 στην Αθηναΐδα εκδήλωση-συζήτηση με ομιλητές την πρόεδρο του κόμματος Φώφη Γεννηματά, τον συγγραφέα Βασίλη Βασιλικό και τον καθηγητή Ηλία Νικολακόπουλο.

Αύριο Πέμπτη 23 Ιουνίου το πρωί στις 10:30 η Χαριλάου Τρικούπη έχει προγραμματίσει μνημόσυνο τρισάγιο στο Α’ Νεκροταφείο.

Εκδήλωση για την επέτειο του Ανδρέα Παπανδρέου διοργανώνει αύριο στις 8:30 το βράδυ το ΚΙΔΗΣΟ. Ο Γιώργος Παπανδρέου θα μιλήσει σε νεολαίους στα γραφεία του Ιδρύματος Παπανδρέου, στην οδό Πειραιώς.

Πρώην βουλευτές και συνεργάτες του Ανδρέα Παπανδρέου, πραγματοποιούν αύριο το απόγευμα, στο Πολεμικό Μουσείο, χωριστή εκδήλωση. Μεταξύ των προσκεκλημένων είναι οι Αρσένη Μαρία, Ασλάνης Κώστας, Βουνάτσος Δημήτρης, Ζιάγκας Ιωάννης, Μπαντουβάς Κώστας, Μωραΐτης Γιώργος, Παπαηλίας Ηλίας κ.α Οι ίδιοι θα κάνουν τρισάγιο στο τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου το μεσημέρι της Πέμπτης.

Τέλος εκθεση φωτογραφίας για τη δράση του Α. Παπανδρέου στο Ζάππειο ξεκινά, από αύριο έως το Σάββατο με πρωτοβουλία του ομίλου «Ανδρέας Παπανδρέου- ο ιστορικός ηγέτης» και της ΑΜΚΕ «Δεν λησμονώ».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top