Ελλάδα

Έκοψαν το νερό και πετούν στο δρόμο τριμελή οικογένεια στο Αγρίνιο

oikogeneia.jpg

Λίγα πράγματα μπόρεσαν να γίνουν για την τριμελή οικογένεια που ζει στο κέντρο του Αγρινίου και υπό το βάρος των χρεών σε ενοίκια, ηλεκτρικό και νερό, υποχρεώνεται να εγκαταλείψει το σπίτι όπου διέμενε και να μείνει ουσιαστικά στον δρόμο.

Του ανταποκριτή μας από το agriniopress.gr στο Αγρίνιο

Το σχετικό πρόβλημα ανέδειξε το agriniopress.gr προ ενός μηνός περίπου (δείτε εδώ) και η ανταπόκριση υπήρξε τελικά περιορισμένη, αφού ούτε κάποιο πόσο που θα μπορούσε να βοηθήσει ουσιαστικά βρέθηκε αλλά δεν επιδείχτηκε κάποιο ενδιαφέρον ώστε η οικογένεια να βρει μια στέγη σε κάποιο σπίτι που σήμερα είναι άδειο κλπ.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με τον πατέρα, δυο υψηλόβαθμα αιρετά κομματικά στελέχη επέδειξαν αρχικά κάποιο ενδιαφέρον αλλά τελικά, δεν βοήθησαν… Σήμερα ο ιδιοκτήτης της οικίας, έκοψε το νερό στην οικογένεια και ανακοίνωσε πως θα κόψει και το ρεύμα, πιέζοντας ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

«Δυστυχώς πλέον δεν έχουμε ούτε νερό να πιούμε… Λυπάμαι που φτάσαμε σε αυτήν την κατάσταση. Τα χρήματα που μαζέψαμε από βοήθεια συμπολιτών μας, που τους ευχαριστώ, δεν έφτασαν ώστε να μπορέσουμε να φύγουμε και να αναζητήσουμε μια άλλη έστω φθηνότερη στέγη. Αντιλαμβάνομαι τα χρέη, ο ιδιοκτήτης θέλει τα λεφτά του, αλλά την στιγμή που είμαι άνεργος και κάνω σπάνια ένα μεροκάματο, με γυναικά άρρωστη, δεν μπορώ να ανταποκριθώ. Έτσι, τις επόμενες μέρες θα είμαστε άστεγοι στους πέντε δρόμους, αν δεν βρεθεί μια λύση, έστω να μας παραχωρηθεί ένα άδειο σπίτι» λέει στο agriniopress.gr ο κ. Κώστας, που προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει μια λύση για τον ίδιο, τη γυναίκα του και τον ανήλικο γιο τους.

Όσοι θέλουν να επικοινωνήσουν με την οικογένεια σε μια προσπάθεια εξεύρεσης μιας λύσης, μπορούν να καλέσουν στο 6984-286982.

Περισσότερα νέα από το Αγρίνιο στο agriniopress.gr

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top