Ελλάδα

«Ένα παιχνίδι για φίλους»

550_334_15535.jpg

«Ένα παιχνίδι για φίλους» υποδέχεται το Αθέατο Μουσείο, η επιτυχημένη δράση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου που προβάλλει επιλεγμένες αρχαιότητες από τον κόσμο των αποθηκών.

Επειτα από τα οκτώ θαυμάσια αντικείμενα που ήρθαν στο φως της έκθεσης έως τώρα, το Αθέατο Μουσείο παρουσιάζει ένα πήλινο σύμπλεγμα δύο ανδρών και μιας γυναίκας, που είναι απασχολημένοι με ένα επιτραπέζιο παιχνίδι τύχης και στρατηγικής.

Το «παιχνίδι για φίλους» αναδύθηκε στην «αίθουσα του βωμού» (αιθ.34) για να παραμείνει εκεί έως την Κυριακή 24 Ιουλίου, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Στις 10 και 17 Ιουνίου, ημέρα Παρασκευή και στις 12 Ιουνίου και 17 Ιουλίου, ημέρα Κυριακή, ώρα 13.00, αρχαιολόγοι του Μουσείου θα συνομιλήσουν μαζί με τους επισκέπτες στον χώρο της έκθεσης για τα αρχαία παιχνίδια τύχης και στρατηγικής και για την αιώνια ανάγκη των ανθρώπων να συνάπτουν και να ενισχύουν δεσμούς φιλίας, σε στιγμές ανάπαυλας και ευχαρίστησης.

Το «Αθέατο Μουσείο» παρουσιάζει κάθε δύο μήνες ένα αντικείμενο στους επισκέπτες για πρώτη φορά και ξεδιπλώνει την αφήγηση της άγνωστης ιστορίας του.

Για την παρακολούθηση της παρουσίασης είναι απαραίτητη η προμήθεια εισιτηρίου και η δήλωση συμμετοχής κατά την προσέλευση, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 213 214 4891.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top