Πολιτική

Έντονος διάλογος Τσακαλώτου-Γεωργιάδη στη βουλή

550_334_511397.jpg

Ανέβηκαν οι τόνοι στη βουλή μεταξύ του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου και του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή την απόφαση του Εurogroup.

«Το θράσος πρέπει να έχει και όρια» είπε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, απευθυνόμενος στον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο.

«Εκπροσωπείτε ένα κόμμα στη βουλή που επί πέντε χρόνια μας έλεγε ότι θα διώξετε την τρόικα ότι θα καταργήσετε το μνημόνιο, ότι θα διαγράψετε το χρέος. Έρχεστε και κάνετε όσα κάνετε και δεν έχει αφήγημα η Νέα Δημοκρατία; Είστε με τα καλά σας;», συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης.

«Γυρίζετε στην Ελλάδα με μια απόφαση που λέει ότι το 2018 αν κριθεί αναγκαίο θα πάρουν μέτρα», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, απευθυνόμενος με αυστηρό τόνο στον υπουργό Οικονομικών.

«Αυτό λέει;», σχολίασε σε έντονο ύφος ο κ. Τσακαλώτος.

«Μην εκνευρίζεστε», απάντησε ο κ. Γεωργιάδης.

« Ο κ. Γεωργιάδης επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο ότι η ΝΔ δεν έχει αφήγηση», τόνισε ο υπουργός Οικονομικών.

«Το Εurogroup, δεν αποφάσισε κ. Γεωργιάδη ότι θα πάρει μέτρα αν χρειαστεί. Η απόφαση λέει για να σας δώσω ελληνική μετάφραση της απόφασης του Eurogroup, γιατί την αγγλική δεν θα την καταλάβετε, ότι θα πάρουμε όλα τα μέτρα, όχι τα αναγκαία μέτρα, ώστε οι δανειακές ανάγκες της Ελλάδας να είναι για τα πρώτα χρόνια κάτω από 15% και μετέπειτα κάτω από το 20%. Αυτό είναι μακριά από αυτό που είπατε», διευκρίνισε ο κ Τσακαλώτος.

Δείτε το βίντεο εδώ:

ΠΗΓΗ: Enikos.gr

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top