Πολιτική

Επαφές και συναντήσεις του Γ. Γραμματίδη στις ΗΠΑ

550_334_434647.jpg

Με μια μακρά σειρά προκαθορισμένων συναντήσεων, ο Πρόεδρος της Νέας Πορείας – Νέας Ελλάδας, Γιάννος Γραμματίδης θα πραγματοποιήσει από την ερχόμενη Κυριακή και για μία εβδομάδα επίσκεψη στις ΗΠΑ, ακολουθούμενος από τον Τομεάρχη Οικονομικών του κόμματος Χάρη Αναστασιάδη.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Γραμματίδης θα είναι κεντρικός ομιλητής σε εκδηλώσεις που του διοργανώνουν τρία από τα μεγαλύτερα think tanks των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον, ενώ παράλληλα θα έχει συναντήσεις με ανώτερους αξιωματούχους στο State Department, στο ΔΝΤ, στη Γερουσία και στο Κογκρέσο, όπως επίσης και συναντήσεις με σημαντικές προσωπικότητες της οικονομικής και πολιτικής κοινότητας στην Ουάσιγκτον.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Νέας Πορείας – Νέας Ελλάδας θα δώσει σειρά συνεντεύξεων σε ΜΜΕ στη Νέα Υόρκη και θα συναντηθεί με εκπροσώπους της ελληνοαμερικανικής οικονομικής σκηνής καθώς και με επιφανείς εκπροσώπους της Ομογένειας.

Σκοπός της επίσκεψης του κ. Γραμματίδη στις ΗΠΑ, όπως σημειώνεται, είναι να παρουσιάσει τα αδιέξοδα της ελληνικής οικονομίας, να συζητήσεις μεθόδους κι εργαλεία εξόδου της χώρας από την κρίση και να ζητήσει την ουσιαστική στήριξη της χώρας από τις ΗΠΑ ώστε να μπορέσει να διαδραματίσει τον ρόλο της στην κρίσιμη γεωγραφική της περιοχή που κλονίζεται από πηγές έντασης ανάμεσα στις οποίες και το προσφυγικό».

 

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top