Ελλάδα

Επαγγελματίας απατεώνας συνελήφθη στα Ιωάννινα

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

«Γρουσούζικος» αποδείχθηκε ο αριθμός 13 για έναν ηλικιωμένο φυγόποινο με… ντοκτορά στις απάτες. Τόσα ήταν τα διωκτικά έγγραφα που εκκρεμούσαν σε βάρος του και για την εκτέλεσή τους συνελήφθη στην περιοχή Λιγοψά των Ιωαννίνων από αστυνομικούς του τμήματος Ζίτσας.

Σε βάρος του 67χρονου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις του Εφετείου Αθηνών με ποινή κάθειρξης εννέα ετών για απάτη κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα και πλαστογραφία με χρήση κατ’ εξακολούθηση, του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών με ποινή φυλάκισης δυο ετών για απάτη κατά συναυτουργία και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βέροιας με ποινή φυλάκισης ενός έτους για απάτη. 

Ακόμη, εκκρεμούσαν τρεις αποφάσεις του Μονομελούς και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με συνολική ποινή φυλάκισης δυο ετών για κλοπή, απάτη, πλαστογραφία, ακάλυπτες επιταγές και υπεξαγωγή εγγράφου και άλλες επτά (!) αποφάσεις του Μονομελούς και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων με συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και έξι μηνών και χρηματική ποινή 3.200 ευρώ για απάτη κατ’ εξακολούθηση, μη καταβολή χρεών προς το δημόσιο, αποδοχή προϊόντων εγκλήματος και περί επιταγών.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top