Διεθνή

Επανεμφανίστηκε ο γιγαντόσωμος «Αρχάγγελος του Θανάτου» που μάχεται το ISIS

isis31.jpg

Στην πρώτη γραμμή των μαχών, στο Ιράκ, επανεμφανίστηκε ο φοβερός και τρομερός Abu Azrael, που πολεμά το ISIS και δηλώνει αποφασισμένος να «κάνει σκόνη» ακόμα περισσότερους τζιχαντιστές.

isis4.jpg

Αποκαλείται «πατέρας του αρχάγγελου του θανάτου» στα αραβικά και είναι η προμετωπίδα της ταξιαρχίας Imam Ali, σιιτικής ένοπλης οργάνωσης του Ιράκ που στηρίζεται από το Ιράν.

isis31.jpg

Ο άνδρας εντοπίστηκε στις τάξεις των ιρακινών δυνάμεων που μάχονται για να επανακαταλάβουν την πόλη Φαλούτζα, τον έλεγχο της οποίας έχει το Ισλαμικό Κράτος.

isis11.jpgisis21.jpg

Ο μαχητής είχε βιντεοσκοπηθεί να χρησιμοποιεί ένα μεγάλο πολυβόλο κοντά στην πόλη που πολιορκήθηκε σκληρά από την ιρακινή κυβέρνηση και παραστρατιωτικές δυνάμεις.

isis5.jpg

Ο Abu Azrael φαίνεται να έχει εγκαταλείψει το διάσημο τσεκούρι του, το οποίο συχνά κουβαλούσε στο πεδίο των μαχών. Σε άλλες φωτογραφίες κράδαινε ένα μεγάλο σπαθί.

isis6.jpg

Εκτός από τις φωτογραφίες του με τα όπλα, στον Abu Azrael φαίνεται να αρέσουν επίσης οι selfies και ποστάρει μικρά βίντεο με τον ίδιο και τους φίλους του να χαλαρώνουν μετά τη μάχη.

isis7.jpg

Πολλές ιστορίες έχουν ακουστεί σχετικά με το παρελθόν του και υπάρχουν αναφορές πως κάποτε ήταν πρωταθλητής του Ιράκ στο Τάε Κβο Ντο. Αποφασισμένος να υπερασπιστεί το σπίτι και τη χώρα του, ο Abu Azrael προσχώρησε στην οργάνωση Imam Ali.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top