Οικονομία

Έπεσε η αυλαία για τα φετινά «Ποσειδώνια»

11346884.jpg

Ολοκληρώθηκε σήμερα η ναυτιλιακή έκθεση των Ποσειδωνίων 2016 και περισσότεροι από 22.000 επαγγελματίες του κλάδου αποχαιρέτισαν τον κορυφαίο θεσμό της ναυτιλιακής βιομηχανίας παγκοσμίως με σκοπό να δικτυωθούν και να κλείσουν επιχειρηματικές συμφωνίες με περισσότερους από 1.800 εκθέτες από 90 χώρες.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές της έκθεσης η αύξηση της τάξης του 14% σε αριθμούς επισκεπτών σε σύγκριση με το προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχών πριν από δύο χρόνια, είναι ενδεικτική της δυναμικής των Ποσειδωνίων, που ξεπερνούν συνεχώς τις προσδοκίες, ενισχύοντας παράλληλα τη φήμη, την εικόνα και την απήχησή τους ως το απόλυτο ναυτιλιακό γεγονός, στο οποίο κάθε μέλος της ναυτιλιακής βιομηχανίας πρέπει να παρευρεθεί.

«Τα Ποσειδώνια 2016 δημιούργησαν νέα ρεκόρ όσον αφορά τον εκθεσιακό χώρο, τον αριθμό των συνεδρίων και σεμιναρίων αλλά και τον αριθμό των επισκεπτών, καταδεικνύοντας έτσι την καθολική αποδοχή που απολαμβάνει η διοργάνωση από την παγκόσμια ναυτιλιακή κοινότητα», δήλωσε ο κ. Θεόδωρος Βώκος, Εκτελεστικός Διευθυντής, Εκθέσεις Ποσειδώνια Α.Ε.

«Η ψήφος εμπιστοσύνης των εκθετών που συμμετέχουν σταθερά στην έκθεση είναι μια αναγνώριση που μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση και μας δίνει την ώθηση να εργαστούμε ακόμη πιο εντατικά για να βελτιώσουμε τη συνολική εμπειρία για όλους όσοι μας τιμούν με τη συμμετοχή τους και την παρουσία τους κάθε δύο χρόνια», πρόσθεσε.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top