Ελλάδα

Έπιασαν τους «κυνηγούς» χαλκού της Ολυμπίας οδού

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Η υπερβολική σιγουριά κόστισε ακριβά στους τρεις «κυνηγούς» χαλκού που είχαν ρημάξει τα καλώδια σε εργοτάξιο της Ολυμπίας οδού στην Ακράτα. Ένα 24ωρο μετά το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους, επιχείρησαν να κάνουν το ίδιο στη νέα εθνική οδό Αθηνών- Πατρών!

Μάλιστα, δεν δίστασαν να λεηλατήσουν μέρα- μεσημέρι το καλώδιο που χρησιμοποιείται για τον φωτισμό της οδού, με αποτέλεσμα να τους αντιληφθούν αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή την στιγμή που φόρτωναν καλώδιο μήκους 35 μέτρων στο αυτοκίνητό τους στο 146ο χιλιόμετρο! Οι δράστες δεν συμμορφώθηκαν στα σήματα των αστυνομικών, αλλά τράπηκαν σε φυγή με το αυτοκίνητό τους.

Όμως, εγκλωβίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο από αυτούς, ενώ ο τρίτος συνεργός τους πρόλαβε να διαφύγει και αναζητείται. Το όχημα κατασχέθηκε και στο εσωτερικό του βρέθηκε το κλεμμένο καλώδιο. Στην προανάκριση προέκυψε ότι οι συλληφθέντες ήταν οι δράστες της κλοπής καλωδίου μήκους 200 μέτρων, που είχε γίνει την περασμένη Τρίτη σε εργοτάξιο της Ολυμπίας οδού και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαβρύτων.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top