Ελλάδα

Επιχείρηση απεγκλωβισμού νεαρού οδηγού στη Φθιώτιδα

110.jpg

Το αυτοκίνητο από την πλευρά του οδηγού διαλύθηκε. Κι όμως ο 23χρονος οδηγός βγήκε σχεδόν χωρίς γρατσουνιά. Όμως ο επόμενος, αν δεν παρθούν άμεσα μέτρα, μπορεί να μην είναι τόσο τυχερός.

Του ανταποκριτή μας στο lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα.

Το τροχαίο έγινε το μεσημέρι στις Λιβανάτες Φθιώτιδας, όταν η οδηγός ενός Ι.Χ. παραβίασε το stop που υπάρχει στον παράδρομο πριν τη γέφυρα, που οδηγεί στην παραλία. Το λευκό βανάκι του νεαρού συγκρούστηκε αρχικά με το ΙΧ που παραβίασε το stop και στη συνέχεια με ένα φορτηγό, για να καταλήξει κάτω από τη γέφυρα στο σημείο όπως το βλέπετε στις φωτογραφίες.

Κάτοικοι και διερχόμενοι οδηγοί έτρεξαν αν βοηθήσουν, αλλά δεν μπορούσαν αφού ο 23χρονος οδηγός είχε εγκλωβιστεί από τις λαμαρίνες του αυτοκινήτου που είχαν μετατραπεί άμορφες μάζες σιδερικών. Έτσι ζητήθηκε βοήθεια και στήθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού του νεαρού από τους πυροσβέστες.

Ο νεαρός οδηγός στάθηκε πραγματικά πολύ τυχερός αφού βγήκε σχεδόν αγρατζούνιστος και για προληπτικούς λόγους κυρίως διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας.

Οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για σημείο καρμανιόλα και ζητούν να γίνει κάτι πριν είναι αργά. Όταν μάλιστα γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας από την εθνική τότε οι περισσότεροι οδηγοί αγνοούν το stop που υπάρχει στο σημείο. «Έχουν γίνει πολλά τροχαία. Είναι θέμα χρόνου να θρηνήσουμε θύματα…», έλεγαν στο LamiaReport.

7.jpg6.jpg5.jpg410.jpg3.jpg210.jpg110.jpg

Περισσότερες ειδήσεις για την Στερεά Ελλάδα στο lamiareport.gr

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top