Ελλάδα

Επίσχεση εργασίας στο Υποθηκοφυλακείο Πύργου

ypothikofylakeio_pyrgoy_2.jpg

Με μία υπάλληλο παρέμεινε χθες ανοικτό το Υποθηκοφυλακείο Πύργου, ύστερα από την επίσχεση εργασίας που προχώρησαν πέντε από τους υπαλλήλους της Υπηρεσίας, εξαιτίας μη καταβολής των δεδουλευμένων τους.

Του ανταποκριτή μας από το patrisnews.com στην Ηλεία

Το Υποθηκοφυλακείο Πύργου το τελευταίο διάστημα, «λειτουργεί» περισσότερο ενημερωτικά, για τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής, καθώς εξαιτίας της έλλειψης Υποθηκοφύλακα, από εκεί δεν μπορούν όσοι θέλουν, να προβούν σε συμβολαιογραφικές πράξεις και να τις μεταγράψουν στο Υποθηκοφυλάκειο, εμποδίζονται να βγάλουν πιστοποιητικά ή αντίγραφα που χρειάζονται από τη συγκεκριμένη υπηρεσία ενώ έχουν προκληθεί σωρεία άλλων συνεπειών και για μια σειρά από άλλους επαγγελματικούς κλάδους, εδώ και ένα περίπου χρόνο.

Εξαιτίας όμως της συνεχιζόμενης υπολειτουργίας του Υποθηκοφυλακείου, οι υπάλληλοι που καθημερινά, βρίσκονται σε αυτό και συνεχίζουν να εργάζονται, έχουν σταματήσει να πληρώνονται και να είναι ασφαλισμένοι, με αποτέλεσμα, σε κάθε έναν να οφείλονται τεράστια ποσά που σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνούν τις 15 χιλ. ευρώ.

Με αφορμή αυτή την συνεχιζόμενη κατάσταση, πέντε από τις υπαλλήλους του Υποθηκοφυλακείου Πύργου, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας, η οποία ξεκίνησε χθες και, σύμφωνα με την ανακοίνωση των υπαλλήλων, θα διαρκέσει μέχρι την πλήρη αποπληρωμή όλων των οφειλομένων ποσών καθώς και των ασφαλιστικών τους εισφορών…

Περισσότερες ειδήσεις από την Ηλεία στο patrisnews.com

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top