Πολιτική

Επίσκεψη Γεννηματά στη Θράκη

fofi-735x459.jpg

Διήμερη επίσκεψη στη Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία θα πραγματοποιήσει την Τρίτη και την Τετάρτη 14 και 15 Ιουνίου αντίστοιχα, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.

Η κυρία Γεννηματά θα φθάσει στην Αλεξανδρούπολη στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης και αμέσως μετά θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Στις 7 το απόγευμα της ίδιας μέρας θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη στελεχών του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης στην Κομοτηνή, με τη συμμετοχή της κυρίας Γεννηματά.

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα επισκεφθεί τον μειονοτικό δήμο της Μύκης στα ορεινά της Ξάνθης, ενώ στη 1 το μεσημέρι της ίδιας μέρας θα ακολουθήσει σύσκεψη με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου της Ξάνθης.

Στις 6 το απόγευμα η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης θα επισκεφθεί τον συνεταιρισμό επεξεργασίας ροδιού στον Άγιο Αθανάσιο της Δράμας και στις 7 το απόγευμα θα μεταβεί στην Ελευθερούπολη, έδρα του δήμου Παγγαίου στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, όπου και θα παρουσιάσει στο «Αμφιθέατρο Δημοκρατίας» του δήμου, τις θέσεις του κόμματός της για την αγροτική πολιτική.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top