Διεθνή

Εραστής Ματίν: Ο μακελάρης του Ορλάντο ζητούσε εκδίκηση, δεν ήταν τρομοκράτης

5F30870D939FD9431FD5EAA1AC5E4434.jpg

Άντρας που ισχυρίζεται ότι διατηρούσε σχέση με τον μακελάρη του Ορλάντο για δύο μήνες λέει πως ο Ματίν ήταν 100% γκέι και διέπραξε το τεραστίων διαστάσεων έγκλημα προκειμένου να εκδικηθεί για τον τον θετικό στον ιό του HIV φίλο του.

Η πρόθεση του μακελάρη του Ορλάντο σχετιζόταν με την εκδίκηση και όχι με την τρομοκρατία, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται αυτοαποκαλούμενος «πρώην εραστής» του Ομάρ Ματίν.

«Ο Ματίν ήθελε να εκδικηθεί τους γκέι για έναν, θετικό, στον ιό του HIV, φίλο του» συμπληρώνει ο συγκεκριμένος άντρας κατά τη συνέντευξή του στην ισπανόφωνη τηλεόραση Univison.

Στη συνέντευξή του στο ισπανόφωνο μέσο ο -για δύο μήνες- εραστής του Ματίν συπληρώνει: «Ο Ματίν ήταν πολύ γλυκός και πάντα του άρεσαν οι αγκαλιές. Ήταν 100% γκέι και ήταν μνησίκακος απέναντι στους Λατίνους άνδρες επειδή ένιωθε ότι είχε χρησιμοποιηθεί από αυτούς».

Ο άνδρας ο οποίος δεν θέλησε να γνωστοποιήσει την ταυτότητά του, τόνισε ότι ο Ματίν ήταν ιδιαίτερα ανάστατος και θυμωμένος μετά από τη συνεύρεσή του με άνδρα που είχε προσβληθεί από τον ιό του HIV.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top