Αθλητισμός

Έρχεται ο Ιμπάρμπο στον Παναθηναϊκό

6a3a5c7v.jpg

Μόνο οι υπογραφές απομένουν, για να γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού ο Ιμπάρμπο, αφού το βράδυ της Πέμπτης συμφωνήθηκαν οι λεπτομέρειες του συμβολαίου.

Πλέον στον Παναθηναϊκό, περιμένουν το «ναι» του παίκτη, μετά το ραντεβού με τον μάνατζερ του και φυσικά να έρθει στην Αθήνα για να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Μάλιστα, ο Αντρέα Στραματσόνι θέλει να τελειώνει άμεσα η υπόθεση Ιμπάρμπο, ώστε να τον έχει μαζί του στην προετοιμασία από την αρχή.

Στην συνάντηση με τον μάνατζερ του παίκτη και οι δύο πλευρές έκαναν υποχωρήσεις για να ολοκληρωθεί ο «γάμος», ενώ συμφωνήθηκε να μπουν συγκεκριμένοι όροι και μπόνους στο συμβόλαιο του Ιμπάρμπο.

Ο Ιμπάρμπο θα έρθει άμεσα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, ενώ δεν θα πάρει άλλη άδεια, αφού θα αναχωρήσει με την ομάδα για την Ολλανδία στις 29 Ιουνίου.

Οι «πράσινοι» για να κλείσει το deal έκαναν υπέρβαση, αφού ο δανεισμό του παίκτη, μαζί με το συμβόλαιο του, αγγίζει το 1,5 εκ. ευρώ.

Πάντως, ο Παναθηναϊκός δεν θα μείνει μόνο εκεί. Το θέμα στόπερ παίρνει σειρά, ενώ σύμφωνα με την «Πράσινη» χθες το βράδυ γίνονταν επαφές και με τον μάνατζερ του στόπερ με τον οποίο μιλάει ο Παναθηναϊκός, πιθανόν του Βούλγαρου Ιβάνοφ.

Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες, ενώ συζητήσεις για στόπερ έχει κάνει στην Βραζιλία και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, που φέρνει εισήγηση επίσης για στόπερ. Μάλιστα λέγεται, ότι έχει κάνει ήδη μια προεργασία για τη θέση του αμυντικού μέσου.

Στο τελικό στάδιο των συζητήσεων βρίσκεται και η υπόθεση Γουακάσο. Ο παίκτης είναι κοντά στο να λύσει το συμβόλαιο του με τη Ρούμπιν και να μείνει ελεύθερος. Αυτό είναι θέμα ημερών και στη συνέχεια θα έρθει στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές και να υπογράψει, κάτι που θα γίνεις στις αρχές της επόμενης βδομάδας.

Πηγή: sport-fm.gr

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top