Ελλάδα

Έσχισαν πάλι ελαστικά αυτοκινήτων στη Λάρισα

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Δεν έχει τέλος το μαρτύριο των ιδιοκτητών οχημάτων που γίνονται στόχοι δολιοφθοράς στη Λάρισα! Τρεις μήνες μετά τη σύλληψη ενός 32χρονου που είχε καταστρέψει με μια ξιφολόγχη μήκους 12,5 εκατοστών τα ελαστικά συνολικά 43 σταθμευμένων αυτοκινήτων, η τοπική Αστυνομία ερευνά νέα κρούσματα.

Οι άγνωστοι δράστες χτύπησαν πρώτα ένα φορτηγάκι εταιρείας στην περιοχή της Νεάπολης, του οποίου έσχισαν τα λάστιχα δύο τροχών. Δυο 24ωρα αργότερα, έσχισαν και τα τέσσερα λάστιχα ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου στην ίδια περιοχή! Οι ιδιοκτήτες κατήγγειλαν τους βανδαλισμούς, αλλά δεν υπέβαλαν μηνύσεις κατ’ αγνώστων λόγω του παράβολου που κοστίζει 100 ευρώ.

Η προηγούμενη επιδρομή των βανδάλων είχε γίνει στις 27 Μαΐου, όταν τρεις ιδιοκτήτες βρήκαν κατεστραμμένα τα ελαστικά των αυτοκινήτων τους στην συνοικία Φιλιππούπολη. Στις 6 Μαρτίου είχε συλληφθεί ο 32χρονος, που όμως δεν διευκρίνισε ποτέ για ποιο λόγο είχε προκαλέσει φθορές σε 43 αυτοκίνητα σχίζοντας τα λάστιχά τους. Σε βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία για διακεκριμένες φθορές και παράβαση του νόμου περί όπλων. 

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top