Ελλάδα

Εθαβαν σε… παρτέρι ηρωίνη, κοκαΐνη και ναρκωτικά χάπια!

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Για… λίπασμα στο παρτέρι της αυλής του σπιτιού ενός από αυτούς, χρησιμοποιούσαν δυο Έλληνες διακινητές τις σημαντικές ποσότητες «σκληρών» και «μαλακών» ναρκωτικών που πωλούσαν σε χρήστες στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας! Μέσα στο χώμα βρέθηκαν θαμμένες ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και ναρκωτικών χαπιών.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης που οργάνωσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, της Ο.Π.Κ.Ε., της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Τροχαίας, έγιναν διαδοχικές έρευνες  στα σπίτια των δυο υπόπτων ηλικίας 34 και 21 χρόνων. Κάτω από τα… λουλούδια στον κήπο του σπιτιού του 21χρονου βρέθηκαν κρυμμένα δυο πλάκες ηρωίνης βάρους 387 γραμμαρίων, κοκαΐνη βάρους 11,2 γραμμαρίων και 1.950 χάπια για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή. Στην κατοχή και στο σπίτι του 34χρονου κατασχέθηκαν άλλα  53,7 γραμμάρια ηρωίνης, ένα κινητό και 1.080 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις ναρκωτικών. 

Οι δράστες χρησιμοποιούσαν για το αλισβερίσι με την «πελατεία» τους μια αποθήκη στην ίδια αυλή, όπου έγινε έρευνα και βρέθηκαν μια ηλεκτρονική ζυγαριά, διάφορα σύνεργα για τη χρήση και την συσκευασία των ναρκωτικών, μπλοκ στα οποία σημείωναν τις αγοραπωλησίες και οι αστυνομικοί τα εξετάζουν εξονυχιστικά, ενώ βρέθηκαν ακόμη 200 ευρώ και τρία κινητά.  Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Χαλκίδας άσκησε και στους δυο δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top