Πολιτική

«Εθνικό μέτωπο για χρέος και πρωτογενή πλεονάσματα»

550_334_408991.jpg

Στον Βασίλη Σκουρή

«Απαιτείται εθνικό μέτωπο για την ελάφρυνση του χρέους και τα χαμηλότερα πρωτογενή πλεονάσματα μετά το 2018», δηλώνει στο Real.gr ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο κ. Παπαδημούλης εκτιμά πως οι προκλήσεις που προκύπτουν από τις εξελίξεις στη Βρετανία επιβάλλουν για τη χώρα μας πολιτική και οικονομική σταθερότητα, προτείνει δε «αποφασιστική επιτάχυνση στην υλοποίηση του αναπτυξιακού σχεδίου για τη χώρα».

«Η πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ των πολιτικών κομμάτων πρέπει να γίνεται μακριά από εμφυλιοπολεμικούς διχασμούς», προειδοποιεί, μέσω του Real.gr, ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και επιμένει στην «ανάγκη πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας».

Ο Δ. Παπαδημούλης φέρεται να πιστεύει ότι ο πρωθυπουργός θα πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες και στην κατεύθυνση δημιουργίας πολιτικού και οικονομικού μετώπου και για τα εργασιακά, καθώς οι πιέσεις των δανειστών στο συγκεκριμένο τομέα και ενόψει της δεύτερης αξιολόγησης θα αυξηθούν.

ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ: «Πέρασε» η απόφαση για απλή αναλογική

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top