Ελλάδα

Εξαγριωμένοι Ρομά επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τον πρόεδρο της Αγίας Μαρίνας

patra.medium.jpg

Εκτός έλεγχου είναι η κατάσταση με τους Ρομά στην παραθαλάσσια περιοχή της Αγίας Μαρίνας που και φέτος το καλοκαίρι, κάτοικοι, επαγγελματίες και επισκέπτες έχουν φτάσει στα όριά τους.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Σήμερα το μεσημέρι είχαν εγκατασταθεί στην παραλία και με τη συμπεριφορά τους έδιωξαν όλους λουόμενους. Οι περισσότεροι μεθυσμένοι με τη μουσική στη διαπασών, είχαν σπάσει μπουκάλια μέσα στον κεντρικό δρόμο, είχαν αφοδεύσει στα πεζοδρόμια, ενώ είχαν μετατρέψει σε σκουπιδότοπο την παραλία της Αγίας Μαρίνας.

Ο πρόεδρος της Αγίας Μαρίνας, ο οποίος είναι και αστυνομικός του Α.Τ. Στυλίδας, Γιώργος Παπαδόπουλος, τούς πλησίασε, τους είπε ότι είναι ο πρόεδρος της κοινότητας και τους ζήτησε ευγενικά να σταματήσει αυτή η κατάσταση.

Αρχικά του επιτέθηκαν φραστικά και στη συνέχεια όταν έμαθαν ότι είναι και αστυνομικός εξαγριώθηκαν και του επιτέθηκαν. Την ώρα που τον είχαν ρίξει κάτω, ένας του άνοιξε με μια πέτρα το κεφάλι και μια γυναίκα τον χτύπησε με ένα μεγάλο ξύλο στο χέρι. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ο πρόεδρος διακομίστηκε αρχικά στο κέντρο υγείας Στυλίδας όπου του έκαναν ράμματα στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας για περαιτέρω εξετάσεις.

Η αστυνομία αναζητά τους δράστες, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει στη διάθεση της τα στοιχεία τουλάχιστον ενός αυτοκινήτου.

Περισσότερες ειδήσεις από τη Στερεά Ελλάδα στο lamiareport.gr

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top