Ελλάδα

Εξαπάτησαν άλλες δυο γριούλες στην Αιτωλοακαρνανία

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Σε οργανωμένη σπείρα που δρα το τελευταίο διάστημα στην Αιτωλοακαρνανία αποδίδουν οι υπηρεσίες της Αστυνομίας τα αλλεπάλληλα κρούσματα εξαπάτησης ηλικιωμένων. Άλλες δυο γριούλες έπεσαν θύματα απατεώνων μέσα σε ένα 24ωρο.

Τελευταίο θύμα ήταν μια 84χρονη γυναίκα, στο σπίτι της οποίας στην πόλη του Αγρίνιου εμφανίστηκε ένας άγνωστος που ισχυρίστηκε ότι τον έστειλε ο γιος της για να του δώσει 1.000 ευρώ, τα οποία σκόπευε δήθεν να καταθέσει στην τράπεζα ως εγγύηση για να εισπράξει ένα μεγάλο ποσό. Η ηλικιωμένη πείστηκε, του έδωσε τα χρήματα και όταν επικοινώνησε με το γιό της κατάλαβε ότι ο άγνωστος την είχε εξαπατήσει.

*** Λίγες ώρες νωρίτερα, είχε γίνει άλλο ένα κρούσμα εξαπάτησης με θύμα μια 81χρονη. Στο σπίτι της στην Μυρτιά του δήμου Θέρμου, εμφανίστηκαν δυο καλοντυμένοι μεσήλικες άνδρες και συστήθηκαν ο ένας ως λογιστής και ο άλλος ως εκπρόσωπος εταιρείας. Οι δράστες την έκαναν να τρομάξει, καθώς της είπαν ότι ο γιος της τους έχει δώσει ακάλυπτη επιταγή ύψους 12.600 ευρώ και ζήτησαν τα χρήματα! 

Η ηλικιωμένη μίλησε στο κινητό του ενός με κάποιον που προσποιήθηκε ότι είναι ο γιος της και πείστηκε να τους δώσει όσα χρήματα είχε. Έτσι, τους έδωσε 550 ευρώ, τα οποία οι δράστες πήραν και εξαφανίστηκαν. Και τα δυο περιστατικά ερευνά η Αστυνομία, που έχει τις περιγραφές των απατεώνων και τους αναζητά.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top