Πολιτική

Εξόρμηση της ΝΔ στην κοινωνία

550_334_448525.jpg

Του Θάνου Τριανταφύλλου

Σε εξέλιξη βρίσκονται από την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016, σε ολόκληρη τη χώρα, οι Νομαρχιακές Συνελεύσεις (ΝΟ.Σ.) των 66 ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας.

Μέσα σε 20 μέρες οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, με το συντονισμό του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, του Γραμματέα Οργανωτικού κ. Βασίλη Σπανάκη, καθώς και των στελεχών του Οργανωτικού, πραγματοποίησαν περίπου 60 εκδηλώσεις σε πάνω από 45 νόμους της χώρας.

Μέσα από τον ευρύ και ανοιχτό διάλογο, οι Νομαρχιακές Συνελεύσεις επιδιώκουν:

– Το άνοιγμα της Νέας Δημοκρατίας στην κοινωνία

– Τη διαμόρφωση πολιτικών που θα προέρχονται από τους ίδιους τους πολίτες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στις Συνελεύσεις, εκτός από την – με ενθουσιασμό – συμμετοχή των βουλευτών, ιδιαίτερα γόνιμη ήταν η παρουσία των νέων μελών της Πολιτικής Επιτροπής, καθώς σημαντική είναι η παρουσία και των στελεχών από τις τοπικές κοινωνίες που μέσα από το διάλογο και τις φρέσκιες ιδέες τους συμβάλλουν στη διαμόρφωση νέων πολιτικών προτάσεων.

Στόχος και στοίχημα αυτής της εξόρμησης στην κοινωνία είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης να απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες, είτε ψήφισαν «ναι» στο δημοψήφισμα, είτε ψήφισαν «όχι». Είτε ψήφισαν Νέα Δημοκρατία, είτε ψήφισαν οποιοδήποτε άλλο κόμμα.

Στις συζητήσεις των ΝΟ.Σ. δεν θα μπορούσε να μη γίνει αναφορά στα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στο πολιτικό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας.

Ειδικότερα, κοινός τόπος ήταν πως η Ν.Δ. έχει αποκτήσει ένα ισχυρό προβάδισμα μέσα στην κοινωνία που εκφράζεται με την μεγάλη υπεροχή στην πρόθεση ψήφου, και την κυριαρχία του Κυριάκου Μητσοτάκη επί του Α. Τσίπρα.

Ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης δήλωσε την ικανοποίησή του από την αυξημένη προσέλευση και ενεργή συμμετοχή των πολιτών σε όλες τις ΝΟ.Σ. ενώ επισήμανε χαρακτηριστικά ότι μέλη και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αποκτούν κοινό βηματισμό.

Οι Νομαρχιακές Συνελεύσεις των ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας, ολοκληρώνονται μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ν.Δ.: Οι πολίτες γνωρίζουν ότι Τσίπρας και ανάπτυξη δεν πάνε μαζί

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top