Ελλάδα

Φωτογραφίες από το μνημόσυνο για τα 20 χρόνια από τον θάνατο του Παπανδρέου

papawdoa2.jpg

Είκοσι χρόνια πέρασαν από τον θάνατο του αείμνηστου ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου και το πρωί τελέστηκε μνημόσυνο στο παρεκκλήσι των Αγίων Θεοδώρων του Α΄ Νεκροταφείου Αθηνών.

yperat2.jpg

yperat4.jpgyperat3.jpg

Μεταξύ άλλων εκεί βρέθηκαν η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ όπως ο Κώστας Σκανδαλίδης και ο Κώστας Λαλιώτης, ο πρώην πρόεδρος της βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, ο βουλευτής Θόδωρος Παπαθεοδώρου καθώς και συνεργάτες του Ανδρέα Παπανδρέου.

Στο Α΄Νεκροταφείο βρέθηκε και η σύζυγος του Δήμητρα Λιάνη ενώ από το μνημόσυνο έλειπαν τα παιδιά του.

loasyuday2.jpgloasyuday4.jpgloasyuday5.jpgloasyuday3.jpg

Στις 11:30 έχει προγραμματισθεί να τελεσθεί και δεύτερο μνημόσυνο.

Πρώην βουλευτές και συνεργάτες του Ανδρέα Παπανδρέου, πραγματοποιούν το απόγευμα, στο Πολεμικό Μουσείο, χωριστή εκδήλωση. Μεταξύ των προσκαλούντων είναι: Αρσένη Μαρία, Ασλάνης Κώστας, Βουνάτσος Δημήτρης, Ζιάγκας Ιωάννης, Μπαντουβάς Κώστας, Μωραΐτης Γιώργος, Παπαηλίας Ηλίας κ.α

Οι ίδιοι θα κάνουν τρισάγιο στο τάφο του Ανδρέα το μεσημέρι της Πέμπτης.

Τέλος εκθεση φωτογραφίας για τη δράση του Α. Παπανδρέου στο Ζάππειο ξεκινά, από αύριο έως το Σάββατο με πρωτοβουλία του ομίλου «Ανδρέας Παπανδρέου- ο ιστορικός ηγέτης» και της ΑΜΚΕ «Δεν λησμονώ».

papawdoa1.jpgpapawdoa2.jpgpapawdoa3.jpgpapawdoa4.jpgpapawdoa5.jpgpapawdoa6.jpgpapawdoa7.jpgpapawdoa8.jpgmnhmosunopapandreou2.jpgmnhmosunopapandreou3.jpgmnhmosunopapandreou4.jpgmnhmosunopapandreou6.jpgmnhmosunopapandreou7.jpgmnhmosunopapandreou9.jpgmnhmosunopapandreou10.jpgmnhmosunopapandreou11.jpg

mnhmosunopapandreou8.jpg

yperat2.jpgyperat4.jpgyperat3.jpg

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top