Ελλάδα

Φωτογραφίες: Μόνο από τα τατουάζ μπορεί να αναγνωριστεί ο καμμένος άντρας στη Βουλιαγμένη!

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Ακόμα ένα κεφάλαιο στο θρίλερ που ήρθε στη δημοσιότητα στις 15 Ιουνίου, γράφει η αστυνομία. Τότε ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης, έχοντας υποστεί φρικιαστικό θάνατο.

Κι αυτό γιατί οι αστυνομικές έρευνες αποκάλυψαν ότι ο άνδρας πρώτα πυροβολήθηκε από τον δολοφόνο (ή τους δολοφόνους) πολλές φορές στο πρόσωπο, μέχρι που δεν αναγνωριζόταν, ενώ για να ολοκληρωθεί το αποτρόπαιο «έργο», οι δράστες του έβαλαν και φωτιά!

Το σώμα του θύματος ήταν κακοποιημένο ενώ το πρόσωπό του είχε δεχθεί πυροβολισμούς που είχαν καταστρέψει εντελώς τα χαρακτηριστικά του. 

Μάλιστα οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δράστες να έριξαν εύφλεκτο υγρό στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα του και να τον παρέδωσαν στις φλόγες ενώ ήταν ακόμη ζωντανός δίνοντάς του τη χαριστική βολή πυροβολώντας τον στο κεφάλι! Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλεια Αττικής θεωρούν πιθανό και το ενδεχόμενο οι άγνωστοι δράστες να πυροβόλησαν το θύμα στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να το πολτοποιήσουν και στη συνέχεια να το πυρπολήσουν με σκοπό να εξαφανίσουν όλα τα στοιχεία από το σημείο της δολοφονίας και κυρίως την ταυτότητα του νεκρού. Το πρόσωπo του θύματος είχε πολτοποιηθεί και έφερε εγκαύματα σε όλο του το σώμα σε τέτοιο βαθμό που να μην μπορεί καν να προσδιοριστεί η ηλικία του

Από την μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα δεν κατέστη δυνατή η ταυτοποίηση των στοιχείων του θύματος. Μόνο ότι, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, πρόκειται για λευκό άνδρα ύψους 1,70-1,80μ, κανονικής σωματικής διάπλασης, ηλικίας 35-45 ετών. Γι’ αυτό και ο μόνος τρόπος για να αναγνωριστεί ο εν λόγω άνδρας είναι από τα τατουάζ στο σώμα του!

Κατόπιν σχετικής παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, φωτογραφίες των τατουάζ δίνονται στη δημοσιότητα σε μια απόπειρα αναγνώρισης του φρικτά δολοφονημένου άντρα:

1. Στο δεξί αντιβράχιο, μια γυμνή γυναίκα και τις λέξεις «Σ-ΠΑΤΙΔΑΣ» ή «Σ-ΠΑΓΙΔΑΣ» και «Σ-ΤΣΑΓΑΝΙΟΣ» ή «Σ-ΤΣΑΤΑΝΙΟΣ»

23062016gada001s.jpg

2. Στην αριστερή πηχεοκαρπική χώρα, τις λέξεις «ΝΙΚΟΣ-ΦΟΥΛΑ» και «ΜΑΝΤΡΑΣ» ή «ΗΑΝΤΡΑΣ»

23062016gada002s.jpg

3. Στον δεξιό βραχίονα, ένα χελιδόνι και τη λέξη «ΜΑΝΑ»

23062016gada003s.jpg

4. Στον αριστερό βραχίονα, μία γυναικεία μορφή

23062016gada004s.jpg

5. Στο αριστερό αντιβράχιο, ένα γυναικείο πρόσωπο

23062016gada005s.jpg

6. Στον αριστερό δείκτη, τον αριθμό «69»

23062016gada006s.jpg

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, αποσκοπεί στην παροχή πληροφοριών σχετικά με την ταυτότητα του θύματος και του δράστη της ανθρωποκτονίας.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top