Αθλητισμός

Φτιάχνει κλειστό γήπεδο και κολυμβητήριο ο Μαρινάκης

6ki7huh4.jpg

Μια μεγάλη επένδυση για την «οικογένεια» του Ολυμπιακού έχει στα σκαριά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.  Στο περιθώριο του παγκόσμιου συνεδρίου της Θύρας 7, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ αποκάλυψε πως στα άμεσα πλάνα του είναι να δημιουργήσει ένα κλειστό γήπεδο (μπάσκετ – βόλεϊ) και ένα κολυμβητήριο, σε οικόπεδο ακριβώς δίπλα στο Καραϊσκάκη!

Μάλιστα, τόνισε πως το όλο πρότζεκτ θα πάρει σάρκα και οστά πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με τους αρχικούς υπολογισμούς. Όπως είναι φυσικό στα νέα γήπεδα θα στεγαστούν τα τμήματα του Ερασιτέχνη (στον οποίο είναι διαρκώς κοντά ο Μαρινάκης), όπως και οι Ακαδημίες.

Η σχετική δήλωση Μαρινάκη

«Εμείς δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε για τον Ολυμπιακό! Αυτά που στους άλλους χαρίστηκαν εμείς τα κάνουμε μόνοι μας. Βλέπετε ότι διαρκώς γίνεται καλύτερο το προπονητικό κέντρο, το Καραϊσκάκη… Είναι και δικό μου όνειρο να γίνει ένα κλειστό γήπεδο και ένα κολυμβητήριο για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Και γίνονται συζητήσεις για αυτό. Ίσως αυτό το όνειρο όλων των ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ να γίνει πραγματικότητα πολύ πιο γρήγορα από όσο νομίζετε».

Πηγή: sport-fm.gr

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top