Ελλάδα

Φυλακισμένος είχε πλούσια λεία από 12 διαρρήξεις

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Στο κελί του στις Δικαστικές Φυλακές Ναυπλίου όπου κρατείται για κλοπή, πληροφορήθηκε ότι τον περιμένει και άλλη… «καμπάνα» ένας 30χρονος Έλληνας διαρρήκτης που είχε ρημάξει τα σπίτια  της Κορινθίας! Η δράση του εξιχνιάστηκε και «χρεώθηκε» άλλες 12 διαρρήξεις και απόπειρες.

Η έρευνα της Ασφαλείας Κορίνθου ταυτοποίησε τον έγκλειστο νεαρό ως τον «φαντομά» που χτυπούσε από τις 3 Νοεμβρίου του 2014 ως τις 26 του περασμένου Μαΐου σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Κορινθίων και Λουτρακίου- Περαχώρας. Στο διάστημα αυτό, κατηγορείται ότι διέπραξε μαζί με άγνωστους συνεργούς του δέκα κλοπές και δύο απόπειρες σε σπίτια.

Η λεία των διαρρήξεων από μετρητά, χρυσαφικά, ηλεκτρονικές και οικιακές συσκευές και άλλα είδη υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 23.500 ευρώ. Σε βάρος του 30χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος, η οποία περιλαμβάνει και τους άγνωστους συνεργούς του. Η προανάκριση για την ταυτοποίησή τους και την εξιχνίαση της συμμετοχής τους και σε άλλες κλοπές συνεχίζεται.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top