Πολιτική

Γεννηματά από τη Σμίνθη: Στηρίζουμε τη Ξάνθη της ισονομίας

550_334_495599.jpg

«Ξεκινάμε το οδοιπορικό μας, το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη από τη Θράκη ακριβώς γιατί θέλουμε να αναδείξουμε τον συμβολισμό: Η Θράκη έχει κλείσει την πόρτα στον φανατισμό», ανέφερε σε δήλωσή της η Φώφη Γεννηματά από το δημαρχείο της Σμίνθης και κατά τη διάρκεια της περιοδείας της σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

«Διαφορετικοί άνθρωποι, ανεξάρτητα από τις θρησκευτικές τους επιλογές ζουν αρμονικά, δουλεύουν για το κοινό καλό του τόπου, της πατρίδας μας. Εδώ οι ντόπιοι, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι μαζί με τους φοιτητές που έρχονται από κάθε γωνιά της Ελλάδας, έχουν διαμορφώσει ένα ελληνικό πολύχρωμο μωσαϊκό το οποίο είναι μεγάλη δύναμη και πλούτος για την Ελλάδα και ολόκληρη την Ευρώπη».

«Μια Ευρώπη που δοκιμάζεται σήμερα στις αρχές και τις αξίες της. Αυτή τη Θράκη της ισονομίας, το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Παράταξη τη στήριξαν διαχρονικά, στην προσπάθειά της για ανάπτυξη. Ξέρουμε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ εξαπάτησε και τη μειονότητα. Γνωρίζουν όμως όλοι ότι το ΠΑΣΟΚ στάθηκε στο πλευρό τους όλα τα προηγούμενα χρόνια, μέσα από προβλήματα και καθυστερήσεις. Όμως ήταν πάντα εκεί με σεβασμό και ειλικρίνεια και αυτό είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε»

«Συναντιόμαστε σήμερα με τον Δήμαρχο γιατί θέλουμε να αναδείξουμε ταυτόχρονα τα μεγάλα προβλήματα και τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η Αυτοδιοίκηση. Η Αυτοδιοίκηση που έδειξε όλα αυτά τα χρόνια τα 6 χρόνια της κρίσης ότι μπορεί να σηκώσει βάρη στην κοινωνική πολιτική, που στάθηκε δίπλα σε κάθε ελληνική οικογένεια σε κάθε γωνιά της Ελλάδας».

«Ακόμα και εδώ που βρισκόμαστε σήμερα σε αυτό το απομακρυσμένο χωριό, ο Δήμος κατάφερε να σταθεί δίπλα σε κάθε ελληνική οικογένεια. Γι αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να ενισχυθούν οι δήμοι για να μπορέσουν συνεχίσουν το κοινωνικό και αναπτυξιακό τους έργο μιας και έχουν περιοριστεί σημαντικά οι δυνατότητες απορρόφησης σημαντικών πόρων από το ΕΣΠΑ που δεν πρέπει να χαθούν».

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top