Πολιτική

Γεννηματά: Δεν με ενδιαφέρει να διατηρήσω το μικρό ΠΑΣΟΚ που παρέλαβα

D8C45C0A522774D0F69601B87499CCA9.jpg

Σε κομματική εκδήλωση στην Κομοτηνή μίλησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι «έχει έρθει η ώρα να επιμείνουμε για την περαιτέρω ελάφρυνση του χρέους και να πάμε σε επαναπροσδιορισμό των πρωτογενών πλεονασμάτων».

Σε κομματική εκδήλωση στην Κομοτηνή μίλησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι «έχει έρθει η ώρα να επιμείνουμε για την περαιτέρω ελάφρυνση του χρέους και να πάμε σε επαναπροσδιορισμό των πρωτογενών πλεονασμάτων». Η Φώφη Γεννηματά υπογράμμισε πως «δεν βγαίνει το 3,5% στο οποίο δεσμεύθηκε η κυβέρνηση».

Η κα. Γεννηματά ζήτησε την υλοποίηση «προοδευτικών» μεταρρυθμίσεων για το κράτος και την οικονομία, «για να κερδίσουμε αξιοπιστία και ως πολιτικό σύστημα αλλά και ως χώρα απέναντι στους εταίρους μας – για να διεκδικήσουμε πιο δυναμικά αλλαγές στη συμφωνία».

Είπε ότι «το μάρμαρο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ το πληρώνει η μεσαία τάξη και τα χαμηλότερα εισοδήματα». Εκτόξευσε βολές και στη ΝΔ λέγοντας ότι «προσπαθεί να κρύψει τις συντηρητικές της πολιτικές πίσω από ένα νέο-λαϊκισμό μεταρρυθμίσεων».

Για τον αναπτυξιακό νόμο προανήγγειλε την καταψήφισή του στην Βουλή από την κοινοβουλευτική ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. «Είναι κατώτερος από τις ανάγκες και κοινωνίας και της οικονομίας και αποτελεί στάχτη στα μάτια των πολιτών», είπε.

Τέλος, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε: «Δεν με ενδιαφέρει να διατηρήσω το μικρό ΠΑΣΟΚ που παρέλαβα ένα χρόνο πριν. Γι΄ αυτό έχει μεγάλη αξία ο διάλογος για την κεντροαριστερά να γίνει από τη βάση, από την ίδια την κοινωνία».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top