Πολιτική

Γεωργιάδης: Οι αντιδημοκρατικές απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να προβληματίσουν κάθε εχέφρων Έλληνα

georgiadis-735x451.jpg

Για αντιδημοκρατικές απόψεις, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ Άδωνις Γεωργιαδης, σε δηλώσεις του από τα Ιωάννινα, με αφορμή την τοποθέτηση της Κυβερνητικής εκπροσώπου κ. Όλγας Γεροβασίλη, για την αυριανή συγκέντρωση της πρωτοβουλίας «παραιτηθείτε», στο Σύνταγμα.

Ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε μεταξύ άλλων, πως η δήλωση, για εχθρική ενέργεια προς τη χώρα, είναι πρωτάκουστη, επιχειρείται η τρομοκράτηση του κόσμου, ώστε να μην πάει στο Σύνταγμα και πρόσθεσε: «Οι αντιδημοκρατικές απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να προβληματίσουν νομίζω κάθε εχέφρων Έλληνα, ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης και πολιτικής άποψης. Αυτοί είναι κανονικοί φασίστες. Δηλαδή, δεν έχω ξανακούσει κυβέρνηση να λέει ότι, μία διαδήλωση είναι εχθρική ενέργεια προς την χώρα. Επειδή κάποιοι άνθρωποι ζητούν να παραιτηθεί ο κ. Τσίπρας, είναι εχθροί της πατρίδος; Αυτά τα έλεγε ο Στάλιν, ο Τσαουσέσκου, τέτοιου είδους καθεστώτα. Φαίνεται τα νιάτα τους, τους κατατρέχουν ακόμη».

Απαντώντας σε ερώτηση, για την πορεία των εθνικών θεμάτων και ειδικά των Ελληνοαλβανικών σχέσεων ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως στη Ν.Δ υπάρχει ανησυχία για το πώς εξελίσσονται οι σχέσεις με την γειτονική χώρα, καθώς όπως είπε, ουδέποτε στο παρελθόν, καμία Αλβανική κυβέρνηση, δεν έθετε επισήμως στην Ελλάδα θέμα τσάμηδων. Παράλληλα, υπογράμμισε πως:

«οι μετοχές της Ελλάδος στο μεγάλο γεωπολιτικό χρηματιστήριο αξιών, είναι πάρα πολύ πεσμένες, διότι ο κ. Τσίπρας, δεν έχει κανένα διεθνές κύρος και το πρόβλημα είναι πως αυτό αντανακλά στην χώρα».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top