Περιβάλλον

Γλάρος έπεσε σε δοχείο με… κάρι

birdcary1.jpg

Ολική… μεταμόρφωση ήταν το αποτέλεσμα πτώσης ενός πεινασμένου γλάρου μέσα σε δοχείο με κάρι έξω από εργοστάσιο που παρασκεύαζε κοτόπουλο με κάρι τίκα μασάλα στην Ουαλία.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το πουλί έπεσε μέσα σε δοχείο με κάρι που ήταν να πεταχτεί καθώς τσιμπούσε κομματάκια κοτόπουλου από διπλανό δοχείο.

Έτσι ο γλάρος απέκτησε ένα κίτρινο- πορτοκαλί χρώμα με χρυσαφένιες λάμψεις- και μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο για να του παρασχεθεί ιατρική βοήθεια, αν χρειαζόταν, και οπωσδήποτε να τον απαλλάξουν από το χρώμα και τη μυρωδιά.

«Τα πάει μια χαρά, ακόμα μυρίζει λίγο κάρι αλλά είναι πολύ πιο λευκός- και πολύ καλύτερα», λέει η Lucy Kells από το Vale Wildlife Hospital.

«Μας τον έφεραν τη Δευτέρα μέσα σε ένα κουτί και μας είπαν πως χρειαζόταν επείγουσα φροντίδα. Η μυρωδιά μάς ‘χτύπησε’ στη μύτη πριν καν τον δούμε. Δεν φαινόταν να έχει πάθει κάτι σοβαρό αλλά τον κάναμε ένα γερό μπάνιο, στο οποίο ανταποκρίθηκε πολύ καλά. Χρειάστηκε μισή ώρα για να φύγει το κάρι αλλά ακόμα έχει μείνει η μυρωδιά. Θέλουμε να σιγουρευτούμε πως είναι καλά γιατί προφανώς έφαγε κάτι πικάντικο, φαίνεται να έχει γερό στομάχι», καταλήγει.

birdcary1.jpgbirdcary2.jpgbirdcary3.jpgbirdcary4.jpgbirdcary5.jpgbirdcary6.jpg

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top