Πολιτική

Γραμματικάκης: Κανένας δεν ξέρει πού πάει η Ευρώπη

550_334_322046.jpg

Έκτακτη Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη, σε περίπτωση που οι Βρετανοί ψηφίσουν υπέρ της εξόδου της χώρας τους από την Ε.Ε., είπε ο Γιώργος Γραμματικάκης, καθώς, όπως τόνισε, οι ευρωβουλευτές έχουν λάβει σχετική ειδοποίηση.

“Κανένας δεν ξέρει πού πάει η Ευρώπη. Μου θυμίζει τη χαοτική εξέλιξη της επιστήμης. Ο βασικός παράγοντας στις μη γραμμικές εξισώσεις είναι ότι η παραμικρή διατάραξη προκαλεί έκρηξη των εξισώσεων”, επισήμανε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων “Πρακτορείο 104,9 FM” ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού και συνέχισε:

“Για να μην τρομάξουν οι ακροατές, εδώ δεν θα έχουμε μια πραγματική έκρηξη, αλλά ένα πολύ μεγάλο προβληματισμό και αλλαγή, είτε είναι θετικά τα αποτελέσματα – θετικά για μένα είναι η παραμονή της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση- είτε αρνητικά. Και στις δύο περιπτώσεις, οι αναταράξεις στην Ευρώπη θα είναι σημαντικές”.

“Ζώντας στις Βρυξέλλες αυτή τη στιγμή που όλα φαίνονται ήρεμα, κατά βάθος είναι ένα καζάνι που βράζει. Ήδη μας ειδοποίησαν ότι σε περίπτωση εξόδου της Βρετανίας την Τρίτη κηρύσσεται έκτακτη Ολομέλεια του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει”, κατέληξε ο ίδιος.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top